Plaza Senayan, 1st Floor Unit Sogo
Jl. Asia Afrika No. 8
Tanah Abang, Jakarta Pusat, Jakarta, Indonesia, 10270

Nice Red Velvet Cake

Posted by amelia o. on 08 Oct 2012
Cake-nya enak-enak
Waiting List-nya Lamaaaaaaaaaaaaaaa
Meskipun setiap kali datang ke Cafe Union mesti nunggu lama sekali, saya sih Ok-ok saja; soalnya buat saya Red Velvet di Cafe ini uenakkkkkk tenaaan.

Servis di dalam resto buat saya juga ok-ok saja; semua pesanan tersaji sesuai pesanan.

Bad Service

Posted by Ine M. on 02 May 2012
Tgl 2 Mei, jam 16.00 saya datang bersama 2 kerabat. Saya order ice chocolate. Nrotiamun sampai waktu satu setengah jam dari yang Union Cafe tetapkan, minuman saya tidak pernah datang dan sampai di meja saya.....meskipun saya sudah panggil waitress untuk menanyakan minuman saya.
jadi selama itu saya makan TANPA MINUM.....
Sajian pembuka berupa roti dengan butter pun kalo tidak diminta tidak diberikan..........
Bad service......meskipun makanannya oke....

Amazing place n food but A Mess service

Posted by Stallone on 17 Jan 2012
great food n ambiance
service uber sucks
Sudah berapa kali main ke Union
awal2 menjadi tempat paling heits dan selalu ramai waiting list
makanya sudah berkali-kali ke sini untuk chill out brunch di siang hari atau hanging around til night

tapi kenapa akhir2 ini service ngeselin yah?
Begitu datang waiting staffnya tampak tidak ada itikad baik atau senyum
responnya cuma "Full sudah ramai"
she didnt even offer a waiting list stuff to us!

berlanjut kita nekad untuk masukin ke daftar waiting list dan apa yang dilakukan staff tersebut
hanya melirik ke staff yang lain dengan kode mata dan tetap jawab "sudah Full"

What the heck?! it's still noon and they didnt even want to close in the evening right?

Mungkin harus tanning bergaya bule atau socialita climber kali yah baru mereka cepet respon naggapin dengan fake smile mereka

so not sincere...
dan langsung yah gue ke Monolog aja deh Sabtu siang itu

Bodo yah mau resto/cafe seramai dan hips banget kalau ujung tombak para tamu yang pertama kali ketemu ga dilatih manner di dalam dunia hospitality the customers will keep running away from this place

always a fun night out at Union

Posted by beatrice s. on 15 Aug 2011
great food and drinks, relaxed atmosphere
need to book a table 3 days in advance for confirmed seating
I find the review that has been written for this Brasserie so far unrationale given it was slightly reaching a line of assumed propaganda. From the times I have been to Union, I have had a joyful experience and I am always coming back to this cozy joint with my friends for a great night. The food is comforting, the service is friendly and the drinks are amazing. The last time I was there I ordered the fresh oysters (yum!), the steak was cooked to what I ordered which was medium rare and the red velvet cake was the best I've had in Jakarta. I ordered the Pandan Donuts to go and the packaging and the donuts were really impressive, I recommend it to everyone. The price is also resaonable given the location, the design and the quality of the food.

Although I think the consistency of the food and service can be constantly improved, I forgive them because it really has only been opened for a month or so. Other than that, always have the greatest time enjoying my food and my drinks + the setting and decor is something that the people of Jakarta needs.

verry bad

Posted by feli y. on 28 Jul 2011
I found a nasty tricks on this place every crowd on ths place was FAKE they use their self employee and staf suit like an bussines man or exmud.. to sit on table.. and makes the place looks full!

and every time u came to this plc you have to be on "waiting list"

Latest Review

Review of The People's Cafe

Posted by jinpirjin
on 25 Aug 2018
Tempat nongkrong paling hits di Jkt
Hunting kuliner????????Sambil nunggu cewek2 rempong keliling Mall Grand Indonesia, gw dan ...

Top Reviewer

Last reviewed Radisson Medan
on 30 Jun 2018
RADISSON MEDAN
Excellent hotel and serviceI travel regularly to Medan (about 80 days a year) and have sta...

Most Reviewed

ABRACO Bistro & Bar

Last reviewed by Fanny F.
on 22 Jan 2018
Good Food and View Melawai park
Good Food and View Melawai park. try chicken honey togarasi very nice. I recommend this re...