Lulo Kitchen and Bar
Spring Roll
Mozarella Fritter
Fish & Chips
Interior

Lulo Kitchen and Bar

Lulo Kitchen and Bar Kemang Arcade Building
lulo kitchen and bar kemang raya
lulo kitchen and bar mampang prapatan
lulo kitchen and bar jakarta
Kemang Arcade Building
Jl. Kemang Raya No. 20 A
Mampang Prapatan
, Jakarta Selatan, Jakarta, Indonesia, 12730
Category: Restaurant / Bar & Club
Feature: Family Style
Price per Pax: < 100.000
Bar & Club Type: Bar, Food Served
Dress Code: Casual
Parking Location: Parking Lot
Payment Method: Debit Card, MasterCard, Visa Card
Business Hours: Weekdays 11:00 - 01:00, Weekend 11:00 - 03:00

Good service

Posted by dewi p. on 02 Jan 2013
Suasananya berasa di rumah sendiri. Untuk sekedar ngobrol santai sambil ngemil tempat ini boleh dicoba. Cemilan yang direcommend dari mereka ada Lulo Spring Roll dan Mozzarela Fritter with sweet & spicy dip, nggak salah deh recommend nya. Untuk main coursenya saya pilih finsh n chips with tartar sauce yang versinya ngga terlalu besar. Untuk dessertnya saya ambil chocolate ganache served with strawberry compote, menurut saya coklatnya banyak banget jadi sedikit bikin eneg.. Tapi overall ok apalagi waitersnya very helpfull dan ramah.

Lulo Kitchen and Bar

Lulo Kitchen and Bar

Lulo Kitchen and Bar

Lulo Kitchen and Bar

Lulo Kitchen and Bar

Latest Review

Review of The People's Cafe

Posted by jinpirjin
on 25 Aug 2018
Tempat nongkrong paling hits di Jkt
Hunting kuliner????????Sambil nunggu cewek2 rempong keliling Mall Grand Indonesia, gw dan ...

Top Reviewer

Last reviewed Radisson Medan
on 30 Jun 2018
RADISSON MEDAN
Excellent hotel and serviceI travel regularly to Medan (about 80 days a year) and have sta...

Most Reviewed

ABRACO Bistro & Bar

Last reviewed by Fanny F.
on 22 Jan 2018
Good Food and View Melawai park
Good Food and View Melawai park. try chicken honey togarasi very nice. I recommend this re...